utorak, 19. lipnja 2012.

Giweavay - rezultati!

Drage moje, nisam vas zaboravila!
No, na žalost, zadnjih dana nešto čudno mi se počelo događati s kompom, jednu stranicu mi otvara i po desetak minuta, na internet se jako teško priključujem. Naravno, odmah sam poduzela sve potrebne mjere, uključila svu moguću antivirusnu zaštitu ali...ispada da nije virus.
Možda je stara zvijer počela rikavati, tko zna.:(
Uglavnom, iskoristit ću ovaj rijedak trenutak kad sam uspješno konektirana na internet, i brže-bolje objaviti rezultate bez objave slika s glasanja ili bilo čega što bi prekinulo ovu krhku vezu koju imam s internetom - dakle, izvlačenjem papirića iz velikog dekupažiranog kuhinjskog lonca dobili smo i pobjednicu a to je Loredana.
Draga, javi mi se na jasminas40@gmail.com i pošalji mi svoju adresu!

srijeda, 6. lipnja 2012.

Cvjetne minijature u limenkama

Proljeće je kalendarski na izmaku, no temperaturno još uvijek traje. I iako sam se zaželjela kupanja moram priznati da mi nije krivo, jer ovakvo vrijeme savršeno odgovara svom tom zelenilu i cvijeću koje buja oko nas...potpisala bih cijelu godinu ovako! Uglavnom, prije dosta vremena sam vam pokazala limenke nad kojima se moje srce smilovalo pa umjesto da završe u smeću, doživjele su makeover uz pomoć kista, bojica, špage i salvetica. Ostala sam vam dužna  pokazati kako su se u njima smjestile mlade sadnice, uglavnom sukulenata i ponekog kaktusića, pa evo kratkog rezimea minijaturnog, zelenog svijeta koji buja u šarenim, vedrim limenkama.Ponekad ih uzmem u ruku i zadubim se u te male, zelene latice koje trebaju tako malo prostora da bi pokazale svu svoju ljepotu....ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Decoupage na pločicama i giveaway

Što napraviti kad se nađete na više-manje pustom otoku, sa jednim kistom, bočicom Drvofixa, nekoliko pločica i jednom dobrom salvetom?
Mislim da se odgovor sam nameće.:) Za decoupage zabavu ponekad je potrebno tako malo, a rezultati znaju biti tako zanosni.
Za ovaj mali mozaik koristila sam salveticu kupljenu u Provansi koja ima 4 različita lica, sa različitim motivima, ne znam koji mi je ljepši od kojeg.:) Stoga sam odlučila i vas darovati sa ovom salvetom, i još jednom koja također ima 4 različita motiva (neka ostanu tajna), a u kuverticu će sretna dobitnica dobiti još poneko iznenađenje...sve što trebate učiniti jest ostaviti komentar na ovom postu, linkati moj giweaway na svom blogu ili Facebooku i...to je to! Izvlačenje je 17. lipnja 2012. godine u večernjim satima. Sretno!