srijeda, 29. kolovoza 2012.

Zarobljene ribice

Najprije smo dva i pol mjeseca slušali o kolonama turista, o armagedonskim vrućinama, o najvrućem ljetu u zadnjih milion i nešto godina. Toliko medijsko silovanje bubnjića katastrofalnim najavama zamalo smaka svijeta sad je zamijenila druga budalaština - oprostite na temperamentijem izričaju - da je ljeto gotovo. Kako za koga, gospodo draga sa državne dalekovidnice, za vas u unutrašnjosti koji ste odavna daleko od mora u svojim uredima vjerojatno jeste, no za neke od nas njegov najljepši dio upravo počinje.:) Vremenska prognoza se, na svu sreću, ne može centralizirati kao što bi neki htjeli.

Nakon ovog malo oštrijeg uvoda na koji me isprovocirala strašno iritatantna potreba ljudi da takvim dezinformacijama ubrzavaju vrijeme koje ionako prebrzo prolazi, evo jedan zoran dokaz da ljeto još uvijek traje. A to su ove ribice koje su se uhvatile u moju mrežu. Nisu zlatne, i nisu mi obećale ostvariti ni jednu želju, pa sam srca kruta odlučila da ih nosim oko vrata umjesto da ih vratim u more. A i one su se sa tim složile, čini mi se.:)
I za kraj željela bih se zahvaliti dragim blogericama od Good Ghost  i Suzani na ovoj predivnoj nagradi koju, vjerovale ili ne, ne znam kome dalje proslijediti jer svi blogovi koje pratim ili imaju više od 200 korisnika ili su nagradu već dobili. No to i nije tako bitno, koliko je bitno da ste me se sjetile i zato vam od srca hvala::)Broj komentara: 10:

 1. Srca kruta, haha... kako god ti srce bilo, ovo što si pokazala je prekrasno!!
  A "kraj" ljeta?? Još uvijek splitsko sunce prži na 30 i nešto stupnjeva, plaže su prepune i nema mjesta za parkiranje blizu mora, klime rade punom parom.. jedino nam djecu tjeraju u ponedjeljak u školu:(

  OdgovoriIzbriši
 2. Ljeto još uvijek traje i u unutrašnjosti, samo s razlikom što mi ne možemo potražiti osvježenje u moru i pritom uloviti neku ribicu i staviti je oko vrata! Prelijepa morska ogrlica! Uživaj u ljetu dok god traje :)))
  Čestitam na nagradi!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Divne su ti ove ribice, jako mi se sviđa ova morska kombinacija:)
  Naravno da je ljeto, samo ne znam zašto uvijek kažemo "krećem u školu na jesen", kakva crna jesen,ljeto traje i traje i traje:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Prave lijepe ljetne ogrlice. Traje još ljeto i na kontinentu i kalendarski i vremenski, čak je toplije nego na moru pa ne znam kome je ljeto gotovo. Valjda misle gotovi su godišnji i počinje škola...

  OdgovoriIzbriši
 5. Meni je pravo ljeto od 1.6. do 15.7.,i od 1.9. do 1.10. Ovo između je preživljavanje previsokih temperatura i prevelikih gužvi

  OdgovoriIzbriši
 6. lijepa ogrlica, i slažem se s tobom da lijepi dani tek sad počinju, pogotovo za mene u vrtu, jer mi je dosta sunca

  OdgovoriIzbriši
 7. U pravu si, slazem se sa tobom, prelijepe si ribice uhvatila u mrezu!:-)

  OdgovoriIzbriši
 8. I mene nerviraju ti mediji, stalno dižu neku hajku, pa ne možeš onda u miru uživati u vremenu koje je preostalo od ljeta još..
  Lijepe su ti se ribice nahvatale u mrežu! :)

  OdgovoriIzbriši